Καλοκαιρι στην Ελλαδα
Τολό, Τολόν

Καλωσήρθατε στο χωριό του Τολού, έναν ακμάζων καλοκαιρινό προορισμό στην Ελλάδα για επισκέπτες από όλο τον κόσμο!

Το Τολό, κάποτε ένα απλό ψαροχώρι, είναι πλέον ένα καταξιωμένο τουριστικό θέρετρο στον νομό Αργολίδας που προσφέρει όλες τις μοντέρνες ανέσεις και δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα! Νιώστε τον ήλιο & την θάλασσα στο δέρμα σας και διαμείνετε πάνω στην παραλία του Τολού με τους αγαπημένους σας.

Το χωριό ακολουθεί την ακτογραμμή και η παραλία συνεχίζει στο ίδιο μήκος δίνοντας την αίσθηση ελληνικού νησιού. Απολαύστε τον ήλιο & την θάλασσα και αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει ή χρησιμοποιείστε το Τολό σαν την τέλεια βάση για να εξερευνήσετε την Πελοπόννησο. Δείτε άφθονους αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία ή επισκεφθείτε παραδοσιακά εστιατόριοα για μια αυθεντική γεύση της Μεσογειακής κουζίνας και της Ελλάδας!

Παραλια στο Τολο
Παραλία Τολού

Η μαγευτική, αμμώδης παραλία στο Τολό ξεκινά φαρδυά και στενεύει ακολουθώντας την ακτογραμμή δίνοντας σε όποιο μέρος αποφασίσετε να καθίσετε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα!

Η Ψιλή Άμμος είναι ιδανική παραλία για όλα τα είδη επισκέπτη, με αρκετό χώρο για να διαλέξετε και μια μικρή καντίνα που θα φροντίσει για τις ανάγκες σας ή επιλέξτε πιο οργανωμένα σημεία με ξαπλώστρες και προσωπικό που θα σας εξυπηρετήσει. Η παραλία (Ψιλή Άμμος) παίρνει το όνομά της από την λεπτή της άμμο.

Προσοχή είναι ΚΑΥΤΗ!.

Νησια στο Κολπο του Τολου
Νησιά στο Τολό
Τολο Αξιοθεατα
Άλλα Αξιοθέατα στο Τολό