Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Ρωτήστε μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με κρατήσεις, δωμάτια στο Τολό ή την ταβέρνα, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας μιλήσουμε!

Ελάτε σε Επαφή

Σταθερό

2752 059551

Κινητό

693 746 9191

Διεύθυνση e-mail

info@arcadia-tolo.gr

embedgooglemap.net

Πως να Έρθετε στα δωμάτια Arcadia στο Τολό

Ταξιδεύοντας με Αυτοκίνητο
Από το αεροδρόμιο της Αθήνας κατευθυνθείτε προς την Αττική Οδό και μετά προς Ελευσίνα. Συνεχίστε στον αυτοκινητόδρομο, περάστε από δύο διόδια και ακολουθήστε τις πινακίδες για Τρίπολη βγαίνοντας στην έξοδο για Νεμέα/Ναύπλιο/Άργος/Μυκήνες και ακολουθήστε τις πινακίδες στον επαρχιακό δρόμο για Άργος και μετά Μυκήνες/Ναύπλιο. Διασχίστε τους κυκλικούς κόμβους ακολουθόντας τις πινακίδες του Τολού και μετά συνεχίστε στον δρόμο Ναυπλίου - Τολού προς Τολό. Μόλις φτάσετε στο Τολό κατευθυνθείτε ευθεία στη διχάλα που οδηγεί στο κέντρο του χωριού. Τα δωμάτια Arcadia βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο που περνά μέσα από το χωριό και ακριβώς απέναντι από το σχολείο του Τολού.

Ταξιδεύοντας με Λεωφορείο
Εάν θέλετε να ταξιδέψετε από το αεροδρόμιο της Αθήνας με λεωφορείο, υπάρχει τακτική γραμμή από το αεροδρόμιο προς τον σταθμό λεωφορείων του Κηφισού, όπου μπορείτε να πάρετε λεωφορείο για το Ναύπλιο και ύστερα ένα λεωφορείο για Τολό. Παρακαλώ δείτε την ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Αργολίδας για δρομολόγια και τιμές.

Ταξιδεύοντας με Τρένο
Υπάρχει τρένο από το αεροδρόμιο της Αθήνας που ταξιδεύει μέχρι την Κόρινθο από όπου θα χρειαστεί να πάρετε το λεωφορείο για Ναύπλιο ή μπορείτε να κανονίσετε να σας παραλάβει ταξί από την Κόρινθο (ρωτήστε μας). Μπορείτε να βρείτε τα δρομολόγια των τρένων από το αεροδρόμιο εδώ


Ιδιωτική Μεταφορά
Εάν θέλετε να οργανώσουμε μια ιδιωτική μεταφορά για την άφιξη ή την αναχώρησή σας ή σκέφτεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε μας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε!